Al jarenlang een waardevolle samenwerkingspartner!

kcmlogo.png

KCM-Groep en Media Vision Studios kunnen terug kijken op een jarenlange succesvolle samenwerking. Adviseren en meedenken hebben geresulteerd in een aantal prachtige en succesvolle sites voor KCM-Groep en ook de komende tijd zullen wij nog diverse sites door Media Vision Studios laten ontwerpen. Kortom een waardevolle samenwerkingspartner.

Kcm Groep
Kcm Groep

Het woord wat de lading dekt is : SUPER !!!

chim.png

Stefan van Media Vision Studios heeft mij enorm geholpen. Ze zijn creatief en uiterst behulpzaam, 24/7 bereikbaar. Geen vraag blijft ze onbeantwoord en ze denken enorm met je mee. In al die jaren dat ik met ze gewerkt heb komt er maar woord in me op die de lading van Media Vision Studios dekt en dat is: SUPER !!!

Chimene van Oosterhout
Chimene van Oosterhout

Media vision studios snapt het gewoon!

selon.png

Vanaf het begin af aan was er een betrokken samenwerking. Zij zijn ontzettend daadkrachtig en betrokken bij het geheel. Zij denken echt een stap verder!

Marketing, sociale media en communicatie komen bij Media Visions Studios aan bod en ook hierin weten zij zich te onderscheiden.

Het totale plaatje heeft dankzij Media Vision Studios een waanzinnige start gekregen.

Ferdinand Sebastiaan
Selon Sebastiaan

Elk tijdstip van de dag staan ze voor mij klaar!

tama.png

Media vision studios was al druk voor me in de weer nog voordat er een overeenkomst was tot het bouwen van een nieuwe website. Mede deze betrokkenheid heeft me er toe doen besluiten de opdracht tot het bouwen van een vernieuwde site aan Media vision studios uit te besteden.

Op elk tijdstip van de dag stonden (en staan) ze paraat om advies en hulp te bieden. Ik heb al veel complimenten gekregen van klanten over de layout en met name het gebruiksgemak van de site. Afspraak is Afspraak, dat beloofden ze en dat zijn ze ook nagekomen. Ik kan Media vision studios dan ook van harte aanbevelen!

TM Beal
Tamasushi

Ontwikkelproces snel en doeltreffend!

algo.png

Heb de afgelopen maanden een aantal sites laten bouwen door Media Vision Studios. Zeer professioneel bedrijf en wat vooral aanspreekt is dat ze ook echt begrijpen wat je bedoelt. Ze komen met goede suggesties waardoor het ontwikkelproces snel en doeltreffend verloopt. Ik kan u Media Vision Studios zeker aanraden.

S van Hilten
Algotrade

Media Vision Studios zijn digitale architecten!

hnologo.png

Media Vision Studios zijn deskundige digitale architecten. hun betrokkenheid bij een project is groot. Ze zijn bereid met client mee te denken om te komen tot het meest rendabele product. Ze nemen hierin alle mogelijkheden mee en wegen zaken grondig af.

Ze nemen de moeite zijn cliënten zo goed als mogelijk te adviseren en te ondersteunen.

Mark Veenstra
Hulp na Ongeval