Webdesign
Onze websites worden volledig in samenwerking met u op maat voor u gerealiseerd, zodat deze perfect past bij uw visie en huisstijl en werkt op uw Pc, Tablet en Smartphone. Tevens worden onze websites voorzien van een content management systeem zodat u zelf op elk gewenst moment uw website kunt beheren en aanpassen. Wij geven u daarnaast gratis support op de ontwikkelde website!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Zoekmachineoptimalisatie (Seo) zorgt ervoor dat uw website gevonden word in zoekmachines zoals google. uw website kan er fantastisch uitzien, maar als deze niet vindbaar is krijgt u natuurlijk geen bezoekers op uw website. wij zorgen ervoor dat wij het optimale rendement uit uw website halen door uw website op de hoogst mogelijk positie te positioneren.

Ecommerce
Uw winkel op internet? wij ontwikkelen het voor u een professionele webshop, waarin u al uw producten kunt aanbieden en deze zeer gebruikersvriendelijk kunt beheren. uiteraard met ondersteuning voor online betaalsystemen zoals IDeal en paypal. en uitstekende vindbaarheid in zoekmachines zodat u het optimale rendement uit uw webshop kunt halen en uw producten eenvoudig kunt verkopen.

Multimedia
Wilt u een multimedia applicatie voor uw bedrijf laten ontwikkelen? Zoals een App voor de Iphone of android? of wilt u liever een bedrijfspresentatie om uw bedrijf of product extra onder de aandacht brengen bij uw bestaande en nieuwe klanten? wij kunnen dit geheel op maat voor u realiseren. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Marketing
Uw website of product onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? dit kunt u doen door middel van internet marketing. Zorg dat uw online bezoekers uw vaste klanten worden door o.a. Zoekmachine Adverteren (SEA), Google Adwords Campagnes, Linkbuilding, en zoekmachine optimalisaties (SEO). Wij helpen u graag het rendement van uw website te verhogen.

Social Media
Het bereik van uw bedrijf vergroten door het gebruik van social media platforms, waaronder Facebook, Linkedin, Twitter en Youtube dragen bij aan het bereiken van een breder publiek voor uw product of diensten. wij zorgen ervoor dat uw product of dienst door middel van social media onder de aandacht word gebracht bij de doelgroep die bij uw bedrijf past.

Hosting en Domeinnamen
Een .nl of .com domeinnaam registreren en uw website 24 uur per dag online? dit kan door onze betrouwbare servers met 99,8 procent uptime garantie. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd bereikbaar is voor uw bezoekers en adviseren u welk pakket het beste aansluit bij de capaciteit van uw website. Al onze klanten ontvangen gratis een jaar Hosting en een .nl domeinnaam bij hun nieuwe website.

Print
Het ontwerpen van Visitekaartjes, Brochures, Briefpapier, Logos, Flyers en Enveloppen na een bestaande of geheel nieuwe huisstijl voor uw bedrijf? ook dit doen wij voor u! wij adviseren u van begin tot eind, van de ontwikkeling tot de opmaak. en realiseren dit voor u volledig op maat!